KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Ömer Faruk Sayıl İlkokulu

"MAGİC WORDS" İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz İngilizce öğretmeni Merve Kurt tarafından 2. sınıflarla "Magic Words" isimli uluslararası eTwinnning projesi yürütülmektedir. Projede Türkiye'den 10, Romanya'dan 3, Polonya'dan 3, Kuzey Makedonya, İspanya, İtalya'dan ve Çek Cumhuriyeti'nden 1'er olmak üzere toplamda 20 okul bulunmaktadır. Öğrenci ve velilere eTwinning platformu ve proje türleri tanıtılmıştır. Öğrencilere yabancı dilde kelime öğrenimini kolay, kalıcı ve eğlenceli hale getirmek amacı kazandırılmıştır.

Projenin nihai hedefleri:

1.Proje ile öğrencilerin hayal gücü ile teknolojiyi, web2 araçlarını birleştirip ortaya işbirliği içinde ortak ürün çıkarmaları hedeflenmektedir.

2.Ögrencilerin İngilizceyi aktif olarak öğrenmesini ve konuşmasını bu bağlamda da yurtdışında ve yurtiçinden pek çok okulla işbirliği yaparak öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmek ve hayal güçleri ile yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

29-02-202429-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 09:32 - Görüntülenme: 86